Není kouře bez ohně. Absolutně neodolatelný nový přístup, se kterým přišel muž, jenž doslova sepsal bibli grilování. Ve 100 receptech plných chutí se nejnovější techniky prolínají s tradičními osvědčenými postupy a díky nim budete u grilu naprosto excelovat. V knize se dovíte, jak udělat steak úplně jinak a najdete v ní recepty na obrácený hovězí steak tomahawk, filet mignon nasolený nasucho, ožehlý steak porterhouse a T-bone s „tetováním“ grilovací mřížky a obohacený – po vzoru profesionálů –... Celý popis
Koupit za 499 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Project Fire: Cutting-Edge Techniques and Sizzling Recipes from the Caveman Porterhouse to Salt Slab Brownie s'Mores (Raichlen Steven)(Paperback)
Doprava:
39 Kč
499 Kč
Koupit za 499 Kč
Workman Publishing Steven Raichlen - Project Fire
Doprava:
69 Kč
Skladem
799 Kč
Koupit za 799 Kč
Project Fire
Doprava:
89 Kč
527 Kč
Koupit za 527 Kč
Project Fire
Doprava:
54 Kč
518 Kč
Koupit za 518 Kč
Project Fire
Doprava:
63 Kč
518 Kč
Koupit za 518 Kč
Popis
Není kouře bez ohně.
Absolutně neodolatelný nový přístup, se kterým přišel muž, jenž doslova sepsal bibli grilování. Ve 100 receptech plných chutí se nejnovější techniky prolínají s tradičními osvědčenými postupy a díky nim budete u grilu naprosto excelovat. V knize se dovíte, jak udělat steak úplně jinak a najdete v ní recepty na obrácený hovězí steak tomahawk, filet mignon nasolený nasucho, ožehlý steak porterhouse a T-bone s „tetováním“ grilovací mřížky a obohacený – po vzoru profesionálů – rozpuštěným hovězím tukem. Naučíte se, jak na špízu grilovat květák naložený v pivu, jak grilovací pistolí ožehnout telecí kotletku s rozmarýnem, jak grilovat mušle v hořícím seně, jak připravit kuře na pepři pod slanou cihlou nebo lososí steaky v bylinkové krustě na lopatě. V publikaci Project Fire se seznámíte s legendárními sedmi kroky k nirváně v grilování, s recepty na grilované koktejly a dezerty a přesvědčíte se, že díky grilování na otevřeném ohni a jeho správnému zvládnutí všechno chutná líp.
- kniha je v anglickém jazyce
Absolutně neodolatelný nový přístup, se kterým přišel muž, jenž doslova sepsal bibli grilování. Ve 100 receptech plných chutí se nejnovější techniky prolínají s tradičními osvědčenými postupy a díky nim budete u grilu naprosto excelovat. V knize se dovíte, jak udělat steak úplně jinak a najdete v ní recepty na obrácený hovězí steak tomahawk, filet mignon nasolený nasucho, ožehlý steak porterhouse a T-bone s „tetováním“ grilovací mřížky a obohacený – po vzoru profesionálů – rozpuštěným hovězím tukem. Naučíte se, jak na špízu grilovat květák naložený v pivu, jak grilovací pistolí ožehnout telecí kotletku s rozmarýnem, jak grilovat mušle v hořícím seně, jak připravit kuře na pepři pod slanou cihlou nebo lososí steaky v bylinkové krustě na lopatě. V publikaci Project Fire se seznámíte s legendárními sedmi kroky k nirváně v grilování, s recepty na grilované koktejly a dezerty a přesvědčíte se, že díky grilování na otevřeném ohni a jeho správnému zvládnutí všechno chutná líp.
- kniha je v anglickém jazyce
Parametry
Rok vydání | 2018 |
Autor | Raichlen, Steven |
Počet stran | 336 |
Výrobce | Workman Publishing |
Jazyk | anglické |
Váha | 860 gramů |